Informatie over ons bedrijf

Van Megchelen International BV is al meer dan 25 jaar een begrip bij alle antiquairs, antiekrestaurateurs en meubelmakers. In die 25 jaar is ons assortiment uitgegroeid tot het meest komplete dat er op dit gebied te vinden is, maar desalniettemin wordt het nog bijna dagelijks uitgebreid met nieuwe artikelen.

Een nagenoeg compleet overzicht van ons assortiment kunt U terugvinden in onze zojuist verschenen nieuwe catalogus 2004, die U elders op deze site aan kunt vragen.

Uiteraard is het ook mogelijk om alle artikelen in onze recentelijk geheel vernieuwde showroom te komen bekijken en eventueel meteen te kopen. Hiervoor bent U alle werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur van harte welkom.

Daarnaast is het ook mogelijk om bezoek van een van onze vertegenwoordigers aan te vragen. Zij komen met een zeer overzichtelijke als showroom ingerichte bestelauto graag bij U aan huis om U ons gehele assortiment te laten zien, Uw vragen te beantwoorden en Uw eventuele bestelling te noteren.

U kunt Uw bestelling uiteraard ook telefonisch, per brief, per fax of per E-mail aan ons doorgeven. Omdat wij in principe alles uit voorraad leveren kunnen wij U een snelle en accurate afhandeling van Uw bestelling garanderen. Indien wij Uw bestelling vr 11.30 uur in ons bezit hebben, wordt deze nog dezelfde dag door ons verstuurd en in principe de volgende werkdag bij U afgeleverd.